Baju Baby Untuk Dijual

Baju baby berjenama Baby Gap, POLO, Carter,Skirt Legging, Pyjamas,  Baby Dress, Cotton Socks etc….

Kebanyakkannya datang dari Cina. Supplier akan hantar mengikut lot. Setiap lot ada 6 pasang. Kami ada semua jenis yang anda hendak. Tapi kekadang tu kami tak ambil. Kami jual yang jenis trend semasa dan kain yang berkualiti sahaja.

Cuba tengok baju tidur dekat kedai. Harga RM25 ringgit sepasang. Tapi kain tak sedap pakai. Kat situ la masalah. Nampak harga murah tapi kain cepat rosak. Sebab itu kami pilih dulu setiap pakaian yang kami nak jual.

Biarlah mahal sikit pon tapi boleh tahan lama dan sedap pakai. Biar berbaloi dengan harga. Design pon yang jenis cantik cantik jer kami ambil. Ramai customer suka baju yang kami jual. Boleh tengok berdasarkan customer yang datang membeli lagi dengan kami.

Jika anda nak beli baju tu. Tengok dulu kain jenis apa dan kalau boleh check supplier mana.


Boleh rujuk di sini untuk mendapatkan baju baby  murah.

Catalog di Facebook : http://www.facebook.com/pages/Ening/149370118441504

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s