Fesyen Artis

Tempahan Gaya Pos

Fesyen artis di malam AIMSETIAP tahun majlis seperti Anugerah Industri Muzik (AIM), sering menjadi medan warga hiburan berkumpul dan meraikan kecemerlangan masing-masing dalam dunia hiburan.

Selain itu, pada majlis yang sama juga ia seolah-olah menjadi medan memperagakan fesyen oleh para artis. Tidak keterlaluan seperti gaya bintang Hollywood menghadiri majlis Anugerah Akademi.

Setiap yang hadir sememangnya inginkan yang terbaik pada malam itu. Mungkin ada antara mereka yang lebih awal menempah pakaian khas untuk AIM tetapi ada juga melakukan sedemikian di saat-saat akhir.

Malah ada antara artis yang rela menghabiskan wang ribuan ringgit semata-mata untuk kelihatan lebih menarik pada majlis istimewa seperti itu.

Demikian jugalah halnya pada majlis AIM yang berlangsung baru-baru ini di Pusat Dagangan Dunia Putra. Majlis tersebut berlangsung dalam suasana yang penuh gilang-gemilang dan meriah.

Di samping kegembiraan mereka meraih anugerah tidak kurang juga mereka yang gembira melihat teman-teman yang bergaya dengan fesyen yang sungguh indah sekali.

Malah ada juga artis yang menjadikan majlis tersebut sebagai medan untuk menampilkan imej terbaru mereka. Salah seorangnya mungkin artis Ning Baizura.

Pelbagai fesyen pakaian dipamerkan, ada yang mencerminkan budaya Timur dan bersopan. Tetapi ada juga yang ingin mempamerkan fesyen agak lain daripada yang lain, bukan untuk menarik perhatian semata-mata tetapi kerana keselesaan diri.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s